Sergen Yalçın Fenerbahçeliyim / Şanlıurfaspor'da Teknik Direktör Ali Tandoğan İstifa Etti ... : Sergen yalçın yönetimindeki alanyaspor, süper lig'de gösterdiği performansla ilk 5'î zorluyor.

Sergen Yalçın Fenerbahçeliyim / Şanlıurfaspor'da Teknik Direktör Ali Tandoğan İstifa Etti ... : Sergen yalçın yönetimindeki alanyaspor, süper lig'de gösterdiği performansla ilk 5'î zorluyor.. Sergen'in bu sözleri sosyal medyada fenerbahçeli taraftarların büyük tepkisini çekti. Fenerbahçeliyim, ailemde fenerbahçeli kanalımıza abone olmak i̇çin : Süper lig ekiplerinden btcturk yeni malatyaspor'da teknik direktör sergen yalçın ile yolların beklenmedik bir şekilde ayrılması gündeme adeta bomba gibi düştü. Sergen'in beşiktaşlı olduğunu bütün türkiye biliyor. Sergen yalçın fenerbahçe`ye gitmem hataydı dedi.

Sergen yalçın beşiktaş'ta sadece teknik direktör değil… akıl hocası, yaşam koçu hatta yatırım uzmanı. Ajansspor kanalin eklediyi sergen yalçın'dan n'sakala'nın atılmasıyla ilgili dikkat çeken sözler! Fenerbahçeli taraftarlar bu sözler üzerine sosyal medyada sergen yalçın aleyhinde mesajlar yolladı. Fenerbahçe'den ozan tufan'ı çok beğendiğini belirten yalçın, 23 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek istediklerini söyledi. Sergen yalçın yönetimindeki alanyaspor, süper lig'de gösterdiği performansla ilk 5'î zorluyor.

Galatasaray Efsanesi Gheorghe Popescu, Kramponlarını ...
Galatasaray Efsanesi Gheorghe Popescu, Kramponlarını ... from foto.haberler.com
Sergen yalçın istediği fenerbahçeli'yi açıkladı. Fenerbahçe'den ozan tufan'ı çok beğendiğini belirten yalçın, 23 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek istediklerini söyledi. Emre bol ayrıca sergen yalçın'ın fenerbahçeli olduğunu söyleyerek, bu arada sergen yalçın fenerbahçeli'dir. Sergen yalçın'ın ise özellikle fenerbahçe'de kadroya girmekte zorlanan 28 yaşındaki alper potuk'un kiralık olarak transferi için ısrarcı olduğu biliniyordu. İmza töreninde doğuştan fenerbahçeliyim açıklamasında bulundu. Sergen yalçın beşiktaş'ta sadece teknik direktör değil… akıl hocası, yaşam koçu hatta yatırım uzmanı. Sergen'in beşiktaşlı olduğunu bütün türkiye biliyor. Ancak en ağır ifadelerden biri sergen yalçın'dan geldi.

Emre bol ayrıca sergen yalçın'ın fenerbahçeli olduğunu söyleyerek, bu arada sergen yalçın fenerbahçeli'dir.

Fenerbahçeliyim, ailemde fenerbahçeli kanalımıza abone olmak i̇çin : Ancak en ağır ifadelerden biri sergen yalçın'dan geldi. Sergen yalçın fenerbahçe`ye gitmem hataydı dedi. Fenerbahçeliyim, ailemde fenerbahçeli kanalımıza abone olmak i̇çin : Sergen yalçın kumarda kaybetti soluğu sedat peker'in yanında aldı. Bu 8 taş lı fenerbahçeli olamaz şerefli insanların takımıdır fenerbahçe. Adam fenerbahçeliyim demiyor,işiniz gücünüz algı. Sergen yalçın yönetimindeki alanyaspor, süper lig'de gösterdiği performansla ilk 5'î zorluyor. Sergen yalçın'ın ise özellikle fenerbahçe'de kadroya girmekte zorlanan 28 yaşındaki alper potuk'un kiralık olarak transferi için ısrarcı olduğu biliniyordu. Adam takımı rezil etti, transferde geç kaldık falan dedi yani kıvırdı. Bein sports'a konuşan sergen yalçın'ın ozan tufan'la ilgili açıklamaları şöyle Sergen yalçın, biz girişimimizi yaptık ve fenerbahçe'den yanıt bekliyoruz. Kısa sürede binlerce kişi tarafından paylaşılan videoa sergen yalçın, abi aramızda fark var.

Kısa sürede binlerce kişi tarafından paylaşılan videoa sergen yalçın, abi aramızda fark var. Emre bol ayrıca sergen yalçın'ın fenerbahçeli olduğunu söyleyerek, bu arada sergen yalçın fenerbahçeli'dir. Ben 11 yaşında falan başladım beşiktaş'ta oynamaya. Bu 8 taş lı fenerbahçeli olamaz şerefli insanların takımıdır fenerbahçe. Sergen'in bu sözleri sosyal medyada fenerbahçeli taraftarların büyük tepkisini çekti.

Rıdvan Dilmen'den gündem değerlendirmesi - Sporx Galeri
Rıdvan Dilmen'den gündem değerlendirmesi - Sporx Galeri from cdn.sporx.com
Sergen yalçın fenerbahçeli yıldızla anlaştı! Sergen'in bu sözleri sosyal medyada fenerbahçeli taraftarların büyük tepkisini çekti. Sergen yalcin türkiye'den eski futbolcu on numara son kulüp: Sergen yalçın fenerbahçe`ye gitmem hataydı dedi. Fenerbahçeliyim, ailemde fenerbahçeli kanalımıza abone olmak i̇çin : Sergen'in beşiktaşlı olduğunu bütün türkiye biliyor. Adam takımı rezil etti, transferde geç kaldık falan dedi yani kıvırdı. Aytemiz alanyaspor'un teknik direktörü sergen yalçın, medipol başakşehir maçı sonrası transferle ilgili konuştu.

Fenerbahçeliyim, ailemde fenerbahçeli kanalımıza abone olmak i̇çin :

Sergen yalçın, biz girişimimizi yaptık ve fenerbahçe'den yanıt bekliyoruz. Adam fenerbahçeliyim demiyor,işiniz gücünüz algı. Efsane futbolcu ve şimdilerin beşiktaş teknik direktörü sergen yalçın futbolculuk döneminde fenerbahçe'ye transferi sonrası. Ancak en ağır ifadelerden biri sergen yalçın'dan geldi. Adam takımı rezil etti, transferde geç kaldık falan dedi yani kıvırdı. Sergen yalçın fenerbahçeliyim, ailemde fenerbahçeli. Sergen yalçın istediği fenerbahçeli'yi açıkladı. Fenerbahçeliyim, ailemde fenerbahçeli kanalımıza abone olmak i̇çin : .ile yollarını ayırarak yeni malatyaspor ile anlaşan sergen yalçın, fenerbahçeli alper potuk'u istiyor. Sergen yalçın, sezonun ikinci yarısında fenerbahçe ozan tufan'ı alanyaspor'a kiralatmıştı. Fenerbahçeliyim, ailemde fenerbahçeli kanalımıza abone olmak i̇çin : Sergen yalçın fenerbahçe`ye gitmem hataydı dedi. Yeni malatyaspor teknik direktörü sergen yalçın, fenerbahçe teknik direktörü ersun yanal'ın kadroda düşünmediği iki ismi çok istiyor.

Yorumcuların sözleri ise çok çarpıcıydı. Sergen yalçın istediği fenerbahçeli'yi açıkladı. Sergen yalçın, ''galatasaray, fenerbahçe'ye hakem yardımı olmadan nasıl maç kazanılacağını gösterdi. Sergen'in bu sözleri sosyal medyada fenerbahçeli taraftarların büyük tepkisini çekti. Ben 11 yaşında falan başladım beşiktaş'ta oynamaya.

getir
getir from galeri3.uludagsozluk.com
Sergen'in bu sözleri sosyal medyada fenerbahçeli taraftarların büyük tepkisini çekti. Eskişehirspor* 5 eki 1972, istanbul, türkiye. Sergen yalçın, biz girişimimizi yaptık ve fenerbahçe'den yanıt bekliyoruz. Kısa sürede binlerce kişi tarafından paylaşılan videoa sergen yalçın, abi aramızda fark var. Bein sports'a konuşan sergen yalçın'ın ozan tufan'la ilgili açıklamaları şöyle Fenerbahçe'den ozan tufan'ı çok beğendiğini belirten yalçın, 23 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek istediklerini söyledi. Ben 11 yaşında falan başladım beşiktaş'ta oynamaya. Yorumcuların sözleri ise çok çarpıcıydı.

Sergen yalçın yönetimindeki alanyaspor, süper lig'de gösterdiği performansla ilk 5'î zorluyor.

Fenerbahçeli taraftarlar bu sözler üzerine sosyal medyada sergen yalçın aleyhinde mesajlar yolladı. Yorumcuların sözleri ise çok çarpıcıydı. Trt'de yorumculuk yapan sergen yalçın, fenerbahçelileri kızdıran açıklamalar yaptı. Sergen'in bu sözleri sosyal medyada fenerbahçeli taraftarların büyük tepkisini çekti. Eskişehirspor* 5 eki 1972, istanbul, türkiye. Sergen yalcin türkiye'den eski futbolcu on numara son kulüp: Ligin iddialı takımlarından btcturk yeni malatyaspor'un, teknik direktör sergen yalçın ile yollarını ayırma kararı alması gündeme bomba gibi düştü. Böyle bir transfer olduğu için çok mutluyum. Fenerbahçeli iki isme sergen yalçın ayarı. Sergen yalçın fenerbahçe`ye gitmem hataydı dedi. Ben 11 yaşında falan başladım beşiktaş'ta oynamaya. Fenerbahçeliyim, ailemde fenerbahçeli kanalımıza abone olmak i̇çin : Sergen yalçın'ın ise özellikle fenerbahçe'de kadroya girmekte zorlanan 28 yaşındaki alper potuk'un kiralık olarak transferi için ısrarcı olduğu biliniyordu.

Sergen yalçın beşiktaş'ta sadece teknik direktör değil… akıl hocası, yaşam koçu hatta yatırım uzmanı sergen yalçın fenerbahçe. Trt'de yorumculuk yapan sergen yalçın, fenerbahçelileri kızdıran açıklamalar yaptı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama